Leírás és Paraméterek
Szárított fajélesztő. Alap esetben illatos felsőerjesztésű sörök erjesztésére rendkívül jól használható. Bizonyos technológiai lépések - megfelelő hőmérsékleti paraméterek - betartása mellett, remek lager sörök erjeszthetők vele. Jól tárolható, száraz, hűvös helyen akár évekig is, a polcról bármikor levehető, így a technológia élesztő utánpótlása biztonsággal megoldottá tehető. Tiszta technológiával ez az élesztő is többször visszaforgatható. Dózisa: 25-50 g/hl.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
UVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 1 kg
Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok.
Rendelhető
17.500 Ft
UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 500 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.
Rendelhető
15.900 Ft
UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 500 g
Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.
Rendelhető
15.500 Ft
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 100 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
14.800 Ft
LALLZYME HC pektinbontó enzim 100 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
Rendelhető
13.100 Ft
UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 500 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.
Rendelhető
12.900 Ft
Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim.
Rendelhető
1.900 Ft
Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.
Rendelhető
1.700 Ft
LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
Rendelhető
1.650 Ft
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
1.500 Ft
REDULESS W élesztőtermék 30 g
Élesztőtermék a borok kén-hidrogénes, bakszagos, szulfidos, szulfitos íz- és illathibáinak, szaghibáinak kezelésére.
Rendelhető
1.250 Ft
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Rendelhető
1.100 Ft