Weboldalunkon cookie-kat használunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. 

Termékek Menü

Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 100 g

Ár:
10.000 Ft
Várható szállítás: 2019. december 03.
Szállítási díj: 800 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim. 
A káros mellékaktivitásoktól teljesen megtisztított enzim. Ízben, illatban komplexebb, fajtajellegesebb, teltebb, kerekebb borok. Dózis: 2 g/q.

Pektinbontó és aromafelszabadító enzim. Oxidáz, depszidáz és fahéjsav-észteráz mentes enzimkészítmény. Olyan gyümölcsöknél érdemes a Lallzyme HC enzimmel kombináltan használni, ahol a cefrét erjedés után rögtön főzni kell (málna, eper, szeder, Vilmoskörte, stb.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Raktáron
1.100 Ft
Raktáron
850 Ft
Termék címkék: enzim, lallzyme