Weboldalunkon cookie-kat használunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. 

Termékek Menü

Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g

Ár:
1.500 Ft
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim. 
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. október 02.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Jó minőségű, egészséges alapanyagokból nagyminőségű, erőteljes struktúrájú, komlexebb, teltebb kerekebb, intenzívebb fajtaaromájú bor készíthető. Illatos és buké fajták hosszú idejű héjonáztatásos enzimkezelésére. Pl.: Chardonnay, Sauvignon blanc, Hárslevelű, Rizlingszilváni, Zöld Veltelini, Semillon stb.

Adagolás: 

  • Adagolás és macerációs idő: 2g/q
  • Héjonáztatási idő: 6-12 óra (12-15 °C fokon)

Felhasználás: Az enzimet oldjuk mustban vagy vízben, majd egyenletesen elosztva adjuk a pektinbontandó tételhez (még a héjonáztatásra használt prés, vagy macerációs tank feltöltése előtt)

Tárolás, eltarthatóság: Száraz, hűvös helyen tárolva (5-15 °C) a gyártástól számított 3 év. Felbontás után a lezárt csomagban később is felhasználható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: enzim, lallzyme